Wat u moet weten

Vul het onderstaande formulier in om uw voorstel in te dienen. Desgewenst kunt u uw voorstel op een later tijdstip nog wijzigen.

De kandidaten die graag een presentatie willen geven, kunnen hun voorstel voor een sessie van 60 minuten of een topic van 15 minuten indienen voor zondag 10 juni 2018 's avonds.

Het selectiecomité behoudt zich het recht voor om wijzigingen voor te stellen als meerdere kandidaten eenzelfde onderwerp voorstelden. De kandidaten die dat wensen, kunnen verschillende onderwerpen, sessies en/of topics voorstellen.
Door een voorstel in te dienen, moeten kandidaten hun ervaring als spreker en hun kennis van het voorgestelde onderwerp aantonen.
De definitieve selectie van de sprekers wordt eind juni door de organisatie afgerond. De geselecteerde sprekers moeten hun presentatie en voorbeeldbestanden ten laatste op 31 augustus 2018 indienen. Daarna zullen de definitieve data voor de dry runs in Gent en Almere bekendgemaakt worden (enkel van toepassing voor sessies).

De FMSummit zal plaatsvinden van maandag 15 tot dinsdag 16 oktober 2018 in Gent, Hotel NH Gent Belfort.

Waarom is het interessant om als spreker op te treden?
• De FMSummit is dé ontmoetingsplaats voor Nederlandstalige FileMaker-ontwikkelaars. Het is de ideale plek om uw kennis te delen binnen de community.
• De voor de sessies (60 min.) geselecteerde sprekers ontvangen een gratis badge waarmee ze onbeperkt toegang hebben tot de sessies gedurende de 2 dagen van de FMSummit.
• De voor de topics (15 min.) geselecteerde sprekers ontvangen een korting van 35 % op het bedrag van hun badge voor de 2 dagen van de FMSummit.

De sprekers worden geselecteerd op basis van de kwaliteit van hun presentatie, het niet-commerciële belang voor het publiek en de samenhang met de verschillende onderwerpen.

Bijzondere voorwaarden voor sprekers
Door u aan te melden als spreker op de FMSummit, gaat u ermee akkoord dat in dit formulier verschafte gegevens (behalve uw telefoonnummer en uw e-mailadres), de door u voorgestelde elementen en de audio-/video-opname van uw interventie openbaar worden gemaakt door de organisatie. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor het bepalen van het programma van de conferentie. U kunt deze op ieder moment aanpassen.

Details van de voorstelde presentatie

Geef aan over welke voorkennis de deelnemers moeten beschikken om deze presentatie bij te wonen.

Uw gegevens

Het geven van een presentatie op de FMSummit biedt u de mogelijkheid om uw zichtbaarheid binnen de community te verbeteren. Upload uw foto. Pas dan kunnen wij uw deelname aankondigen.